Σχετικά με εμάς

Dektron. Μια εταιρεία που ανέτρεψε τα δεδομένα!

Στην Dektron είμαστε αφοσιωμένοι με πάθος στις ηλεκτρονικές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν Σινεμά – Βίντεο – Φωτογραφία & Τηλεπικοινωνίες.

Πάνω από 10 χρόνια στην πρώτη γραμμή, χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας με σκοπό να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσπαθώντας να προσφέρουμε εξαιρετικές λύσεις και υπηρεσίες, είτε αυτό είναι μια ηλεκτρονική πατέντα της στιγμής, είτε ένα πλήρες ολοκληρωμένο σύστημα. Πάντοτε με γνώμονα τον πελάτη είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την οποιαδήποτε κατάρτιση και τεχνική υπηρεσία ή ακόμα και μερικές καλές χρήσιμες συμβουλές.

Παρέχουμε κορυφαίες επαγγελματικές λύσεις βίντεο & broadcast στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με πάνω από τριάντα αποκλειστικές αντιπροσωπείες, σοβαρή υποδομή τεχνικής υποστήριξης και συστήματος πωλήσεων, ενώ διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις με κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι εταιρείες Panasonic, JVC και SONY.

Με πάνω από 10 συνεργάτες, σχεδιαστές συστημάτων – εξειδικευμένους μηχανικούς στο τεχνικό τμήμα και μηχανικούς πωλήσεων στο οικονομικό τμήμα, δουλειά μας είναι η διαρκής ενημέρωση και κατάρτιση των πελατών μας στις νέες τεχνολογίες, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η τεχνική υποστήριξη στις εγκαταστάσεις μας των εταιρειών που εισάγουμε παράλληλα με την εξειδίκευση σε μια ευρεία γκάμα παλαιών και νέων τεχνολογιών του broadcast, μας καθιστά ως μια από τις εταιρείες με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον χώρο αυτό.

Εάν είστε σε αυτήν την αγορά και χρειάζεστε οτιδήποτε από μια μικρή εξυπηρέτηση, μερικές συμβουλές ή ακόμα και την υλοποίηση ενός μεγάλου σχεδίου, υποσχόμαστε και είμαστε έτοιμοι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε, κάνοντας ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Επειδή είναι αυτό που κάνουμε κάθε πελάτης είναι σημαντικός για εμάς.

[rev_slider AboutUsside]

Η εταιρεία αριθμεί πάνω από 30 αποκλειστικές αντιπροσωπίες και άλλες 40 συνεργαζόμενες εταιρείες με συνεχιζόμενες συνεργασίες με κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Η τριετία 2008 -2011 ήταν καθοριστική σε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά studios, εταιρείες παράγωγης και τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ η συνεργασία της εταιρείας με την Ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση ήταν ορόσημο, με συμμετοχή σε αρκετούς ανοικτούς διαγωνισμούς.

Ένας χρόνος γεμάτος νέες συνεργασίες: Professional Sound, Phonak Communications, AG WASP3D-SWIT, KoalaWindsocks, MOVCAM. Παράλληλα, εγκαινιάζεται και ο νέος χώρος Service & τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας.

Εταιρείες όπως η Schulze-Brakel και η Amita Technologies Inc πλαισιώνουν την ίδρυση της εταιρείας.

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.